Workshop Moodboard maken

€ 30,00 (inclusief btw)
Aantal

Altijd al een moodboard willen maken maar er nooit toe kunnen zetten.... Of ben je uitgekeken op de sfeer in huis? Wil je nu eindelijk eens een de muren een andere kleur geven maar je weet niet welke keur? Of de woonkamer of slaapkamer anders inrichten maar je weet niet hoe? Zou je graag van je huis je droomhuis maken? Met een workshop Moodboard maken zet je daartoe de allereerste en belangrijke stap.

Er is toch niets leuker dan de woonbladen door te pluizen op zoek naar jouw stijl en mooie intrieurs! Wie houd er nou niet van......

Tijdens een gezellige inspirerende middag/avond gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Aan het einde van de middag/avond ga je naar huis met nuttige en concrete tips voor je eigen huis! 

Een moodboard is een collage; een verzameling foto’s en afbeeldingen materialen als stof, leer, kleuren verf die in één oogopslag laat zien welke sfeer je in een interieur wil neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurontwerp.

Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vindt. Met een moodboard kan je weloverwogen keuzes maken bij de inrichting van jouw huis.

De workshop is inclusief alle materialen en  koffie/thee met wat lekkers. En al vanaf 2 personen te boeken.